13.2.2011

Ystäviä ja reiluja tekoja

Meidän talouteen ei ole tuo amerikkalaishenkinen suklaan ja kukkien täyteinen ystävänpäivän viettotapa vielä rantautunut, ja hyvä niin. Mun mielestä meno on lähtenyt ihan turhaan tuohon romanttiseen (ja samalla krääsäisempään) suuntaan. Eikö olisi mukavampaa, jos ystävänpäivä olisi jatkossakin ystävyydelle pyhitetty? Rakastavaisille on kuitenkin jo vuosipäivä, ja tyttö- ja poikaystävät saavat yleensä erikoishuomiota jouluna, synttäreinä jne. Ei sillä, ettenkö kelpuuttaisi huomenna kukkia tai ravintolaillallista! Mutta aivan yhtä kivalta, tai jopa kivemmalta, tuollaiset huomionosoitukset tuntuisivat jonain aivan tavallisena päivänä.

Kuva: HS
Muistan kuinka ala-asteella askartelimme innoissamme ystävänpäiväkortteja ihan mahdottomia määriä, ja niitä oli sitten todella hauskaa jakaa kavereille. Toivottavasti edes kouluissa ystävänpäivä on edelleen ennen kaikkea Ystäviä varten :)

Huomista olen suunnittelut viettäväni Reilun kaupan kahvia ja kakkua nauttien sekä Ruohonjuuressa kosmetiikkatarjouksen perässä piipahtaen. Kaikissa Unicafe-ravintoloissa on huomenna Rakkautta ja Reilua kauppaa -tarjous: kahvin/teen/kaakaon ja ystävänpäiväleivoksen saa kahdella eurolla. Ylioppilasaukion Unicafessa voi myös osallistua 100 000 Reilua tekoa kampanjaan.
Kuva: HS


Kahvin ja kakun jälkeen ajattelin suunnata Ruohonjuureen ostamaan itselleni ystävänpäivälahjoja, siellä saa nimittäin huomenna kaksi kosmetiikkatuotetta yhden hinnalla! Mulla on ostoslistalla ainakin puuteri, ripsiväri ja päivävoide, joten varmasti sieltä jotain tarttuu mukaan. Vielä en yhtään tiedä, minkä merkkien tuotteita haluaisin seuraavaksi testata, mutta huomenna se taitaa selvitä.

Onnellista ystävänpäivää kaikille! <3

 

Ei kommentteja: