24.4.2011

Blogi muovittomasta elämästä

Olen aika laiska blogien lukija. Tosi harvoista blogeista jaksan lukea kaikki postaukset, ja harvemmin seurattujakaan sivuja ei ole mitenkään mielettömästi. Suomessa blogosfäärin voi silti kuvitella ottavansa ainakin jollain tavalla haltuun, kun ainakaan niitä omia mielenkiinnonkohteita käsitteleviä blogeja ei ole älyttömästi. Muun maailman blogeihin en ole juuri uskaltanut edes tutustua, koska pelkään seuraamisen arvoisten blogien valtavan määrän uuvuttavan.

Jostain olen kuitenkin keksinyt yhden jenkkiläisen blogin seurattavaksi, ja ajattelin esitellä sen täälläkin. Voi olla että tämä blogi on monelle suomalaisellekin jo ihan tuttu, mutta itse löysin sen vasta pari kuukautta sitten. Tämä My Plastic-free Life -blogi on amerikkalaisen naisen pari vuotta sitten perustama blogi siitä, kuinka hän yrittää vähentää muovijätteensä minimiin.


Tässä You Tube -pätkässä bloggaaja kertoo viime vuoden lopulla blogistaan ja muovittomasta elämästään. Kantsii katsoa, ainakin mulla tuo video aiheutti taas päätöksen vältellä entistä enemmän turhia pakkauksia ja muuta muovijätettä. Blogissa on käsitelty paljon mielenkiintoisia aiheita muoviin liittyen, asiantuntevasti. Lisäksi siellä on myös 81-kohtainen lista siitä, miten kuka vaan voi vähentää muovijätteen määrää.

Ei kommentteja: