22.8.2011

kirppishassutuksia


Aina välillä kirppiksellä tulee vastaan ihanan sympaattisia vaatteita ja muita juttuja, jotka haluaa omakseen tietämättä, mitä niillä oikeastaan tekee. Yksi tällainen ostos on Lahden Fidalta parilla eurolla mukaan tarttunut vanha söpö mekkonen. Epäilen, että tuo on saattanut olla jopa jonkun häämekko joskus 60-luvulla. Mekko on itse ommeltu ja istuu mulle täydellisesti.

Mielelläni käyttäisin tuota joskus, mutta hankaluutena on oikean hetken löytäminen. Ehkäpä joku sunnuntai lähden päiväkävelylle hienona naisena. Tai jos jonain päivänä minua kositaan aivan ex tempore, niin voin samantien lähteä maistraattiin tuo mekko päällä :)

3 kommenttia:

Nauna kirjoitti...

Heeei, löysin vihdoin sun blogin :D Tämä on ihana!

Aaah, miten ihana tuo mekko. Kovin suloinen ja personaallinen se on. Täydellinen sunnuntaikävelylle :D Tai ihan minne vain! Arkeen ripaus juhlaa, se piristää kummasti.

Anu

Linda kirjoitti...

Hei, aivan ihana! :) Mun mielestä mekkoa voi käyttää ihan koska vaan kun yhdistää vaikka mustiin paksuihin sukkiksiin, neuleeseen ja korollisiin herrainkenkiin. Esimerkiksi :)

Reetta kirjoitti...

Kiitti ihana Anu :) Mutta nyt pois täältä blogosfääristä ja takaisin gradun pariin, mars! ;)

Ja kiitos Juille, täytyy ottaa neuvosta vaari :) Tuon mekon materiaali on vaan niin hassua vaahtomuovin tuntuista pehmokangasta, että sekin tuo vähän lisäpohtimisia..