25.8.2011

Päivän ilostus: Pauligille reilua kahvia

Olen juhlamokkavastainen ihminen. Mua ärsyttää, kun koko Suomi tuntuu juovan vain tuota yhtä pahanmakuista ja epäeettistä litkua. Joka paikassa tulee vastaan juhla mokka -plakaatteja, kuppeja tai markiiseja. Pauligista oli kovaa vauhtia tulossa mun ykkösvihastusfirma, ainakin suomalaisista yhtiöistä.


Mutta tänään sain selville jotain upeaa. Paulig on viimein taipunut, ja laajentanut valikoimansa myös luomulaatuiseen Reilun kaupan kahviin. Jes! Reilun kaupan edistämisyhdistyksen sivuilta voi lukea tästä iloisesta uutisesta tarkemmin. Uutisessa ei lue, koska kahvi on kaupoissa, mutta kaipa sitä voisi jo alkaa kysellä kauppiailta :)

Seuraavaksi odotellaan, koska Fazer suostuisi myymään meille sinistään reiluna versiona.

2 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Joo hyi, en ymmärrä Juhlamokkamaniaa. Ensinnäkin omasta mielestäni vaaleapaahtoinen kahvi on kammottavan makuista ja siitä tulee vatsa kipeäksi. Meillä juodaan ruotsalaisen Arvid Nordqvistin tummapaahtoista reilua luomukahvia, eikä se edes ole kilohinnaltaan juurikaan Juhlamokkaa kalliimpaa, lisäksi sitä saa ihan tuosta meidän lähikaupasta.

Mutta, kun appivanhemmat tulevat vierailulle, he tuovat 'tuliasiksi' aina Juhlamokkapaketin. Ihan vaan koska kuulemma meidän kahvi on niin pahaa. Eivät siis VOI juoda mitään muuta kuin omaa tuttua Juhlamokkaansa. Ja kun se sattuu olemaan tarjouksessa, pitää meidänkin käydä hakemassa heille ne tarjouspaketit kun yleensä on niin että samaan talouteen saa ostaa vain kaksi pakettia. Aika tyypillisiä suomalaisia siis nuo appivanhemmat? :D

Reetta kirjoitti...

Jep, meilläkin juodaan yleensä rekoa, siinä on makua! Vielä enemmän tykkään Puro-merkkisestä reilun kaupan kahvista, mutta se on sen verran tyyristä, ettei sitä viitsi kaiken aikaa juoda.

Voihan appivanhempia, kuulostaa kyllä aika tyypilliseltä :) Sukuloidessa oon tottunut juhla mokka tarjoiluun, mutta että tuovat oikein teillekin sitä, ohhoh!