9.1.2013

Uudet Fida-myymälät keskustaan ja Malmille


Iloisia kirpputoriuutisia!

Fida on avannut tällä viikolla uuden myymälän Helsingin keskustaan osoitteeseen Lönnrotinkatu 4. Fidan nettisivuilla myymälää mainostetaan vaatteiden, kenkien ja asusteiden lisäksi astioiden sekä antiikki- ja arvohuonekalujen aarreaitaksi. Vaatteet painottuvat nettisivujen mukaan katu-, nuoriso- ja merkkivaatteisiin .
Myymälä on avoinna ma-pe 9-19 ja la 10-16.

kuva: fida


Olen moneen kertaan huomannut, että kirpputorin sijainti kertoo melko paljon siitä, minkälaisia löytöjä kirpputorilla voi tehdä. Mielenkiinnolla menen siis katsastamaan, millaisia aarteita Lönnrotinkadun tuntumassa asuvat kiikuttavat kiertoon.

Toinen uusi fidan myymälä on avattu marraskuun lopulla Malmille osoitteeseen Kirkonkyläntie 34.  Malmin fidassa olen jo ehtinyt piipahtaa, ja vaikutti oikein hyvältä paikalta. Minulle ei tarttunut mitään mukaan, mutta vaatteita oli mukavaa käydä läpi siistissä ja valoisassa myymälässä, ja hinnat tuntuivat olevan kohdallaan. Malmilla tuli sellainen fiilis, että tällaisten hyväntekeväisyyskirpputorien kannattaisi tehdä paljon nykyistä useammin suursiivouksia, sen verran kivaa oli katsella vaatteita ja tavaroita, jotka eivät olleet keränneet pölyä kuukausi- tai vuositolkulla.

Malmin myymälä on auki ma-pe 10-19 ja la 10-16.

Ei kommentteja: